HomeDe uitlaatserviceOverige wandelingenDe hondenschoolTarievenInschrijvenOver ons
 

De Bus


Sommige honden zitten liever alleen in een ruimte en anderen vinden het prettig om bij elkaar te zitten. Onze bus is daarvoor speciaal ingericht en heeft gescheiden ruimtes en een grotere ruimte. Een hond die voor het eerst mee gaat heeft altijd een aparte ruimte voor zichzelf.


De bus is voorzien van airco zodat ook 's zomers alle honden heerlijk koel zitten. Ook een brandblusser en EHBO-kit behoren tot de uitrusting. In de winter liggen ze op warme dekentjes en in de zomer op speciale koelmatjes.

De bus wordt dagelijks geveegd en schoongemaakt en wekelijks ontsmet. Er is altijd voldoende vers water aanwezig. We hebben droge handdoeken in de bus zodat we, indien de honden nat en vuil zijn geworden, de honden enigszins droog en schoon te kunnen wrijven.


Houdt u er wel rekening mee dat de hond bij thuiskomst toch nog nat en vuil kan zijn! Zorg daarom bij regenachtig weer voor een extra handdoek waarmee ik de hond bij thuiskomst eventueel nog een keer kan droogwrijven. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw hond niet al te lang in de bus zit, nemen we alleen honden mee uit Venlo en directe omgeving (Tegelen en Velden).