HomeDe uitlaatserviceOverige wandelingenDe hondenschoolTarievenInschrijvenOver ons

Over Ons


Mijn naam is Francien Perrée en ik ben gek op honden en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben met honden opgegroeid; zolang ik mij kan herinneren hadden wij thuis altijd honden. Door mijn interesse en liefde voor honden was mijn grote droom altijd om “later als ik groot ben” van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Dit is in 2013 gerealiseerd, ik heb nu mijn eigen uitlaatservice voor honden. Naast de uitlaatservice ben ik sinds oktober 2017 eigenaar van Hondenschool Francien. Hier geef ik, als gediplomeerd Kynologisch Instructrice en gediplomeerd Speurinstructrice, lessen in gehoorzaamheid gecombineerd met diverse speurdisciplines.


Zelf train ik minimaal drie keer per week bij P.H.V. “De Eendracht” in Blerick. Deze club, waarvan ik voorzitter ben, biedt de mogelijkheid om honden te trainen in zowel het bijtwerk als het speurwerk.


Behalve mijn werk bij de uitlaatservice en hondenschool ben ik ook werkzaam als vrijwilliger bij “De witte Steen” (Onderdeel van de Zorggroep Auxiliatrix in Venlo). Hier wonen mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Samen met Ozzy bezoek ik enkele bewoners. Hij is ingezet als aai-hond en gaat met de bewoners wandelen.