HomeDe uitlaatserviceOverige wandelingenDe hondenschoolTarievenInschrijvenOver ons

Ozzy


In 2011 volgde ik met mijn kruising Pitbull Ozzy de Puppy- en Basiscursus bij Hondenschool Venlo. Hij slaagde met vlag en wimpel!

 

cert1   ozzy2

fun
In 2012 begon ik met Ozzy aan het Funspeuren bij Speurhondenschool “Dogsoutdooradventure” in Venlo. Dit was zó leuk dat we verder gingen met het Basis speur- en daarna het Gevorderden speurprogramma.

Ozzy werd daarna getraind voor het “Basis speurhonden” programma van de KNPV. Helaas mocht hij daarvoor geen certificaat halen omdat de KNPV dit “ras” uitsluit van alle deelname.


Op dit moment trainen we wekelijks zelfstandig het G&G programma van de F.H.N. (Federatie Hondensport Nederland). Hij haalde hiervoor al zijn diploma “Sociale Huishond”, en het diploma “G&GB”. We trainen nu verder voor het G&G1 certificaat.


huishond     ozzy


Ozzy nam deel aan het “Mantrailen” in Düsseldorf, tevens werd hij opgeleid als “Reddingshond” waarvoor we nog regelmatig praktijkgerichte situaties en op echte puinplaatsen trainen.


Hij was ook een tijd ingezet als aai-hond en bezocht regelmatig enkele bewoners bij “De witte Steen” (Onderdeel van de Zorggroep Auxiliatrix in Venlo). We maakten wandelingen met de bewoners. Zij, en Ozzy genoten daarvan.